Ezt várom a fordulótól: Molnár Tibor

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 12

Akárcsak csapatunk, ifjú csatárunk, Molnár Tibor is jól kezdte a szezont: szélvészként száguldozva gyakran őrületbe kergette az ellenfelek védőit, s gólokat szerezve segítette győzelemhez együttesünket. Szalai Tamás, Bakos Szabolcs és Domján Attila után ezúttal őt kértük fel, tippeljen a hatodik forduló mérkőzéseire.

Kisvárda-Ajka 1

Bár legutóbb kiütéses győzelmet aratott a vendégcsapat, úgy érzem hazai pályán mindenképpen jobb a Kisvárda. Ráadásul minden bizonnyal Soós Imre tanítványai szeretnék visszaszerezni a legutóbbi, soroksári döntetlen által megcsappant szurkolói szimpátiát.

Soroksár-Siófok x

Lendületet adhat a hazaiaknak, hogy legutóbb végre megszerezték első pontjukat, és Gyepes Gabi leigazolásával stabilizálhatják is védelmüket, ám a Balaton-partiak idegenben is jók egy döntetlenre.

Szeged-Szigetszentmiklós 1

Az ajkai pofon után biztos vagyok benne, hogy a Szeged visszatalál a régi kerékvágásba és rendezve sorait otthon tartja a három pontot.

Sopron-Vác 1

A két nyeretlen gárda közül a hazaiak törik meg rossz sorozatukat. A Sopron átalakult kerete már összeállt, s ezt a Mezőkövesd elleni döntetlennel is bizonyította.

Budaörs-Gyirmót 2

Elismerés illeti az újoncot, erőn felül szerepel, de nem megbántva őket, úgy érzem a bajnokesélyes idegenben is nyerni fog.

Szolnoki MÁV-Dunaújváros 1

Feljutásért játszik a hazai gárda, s ebbe hazai pontvesztések nem férnek bele. Ráadásul legutóbbi két meccsüket elveszítették a Tisza-partiak, azaz Gajdiék számára most mindennél fontosabb a győzelem.

Zalaegerszeg-Balmazújváros x

Meglepetés lenne a döntetlen? A Balmazújváros rendkívül szervezett, stabil gárda, nem véletlenül őrzi veretlenségét. Azt hiszem most Horváth Roliék bicskája is beletörik a hajdúsági “catanaccióba”.

Aqvital FC Csákvár-Mezőkövesd x (1)

Nem csak a kincstári optimizmus mondatja velem, hogy pontot, pontokat szerezhetünk a bajnokesélyes ellen. Már tavasszal, Mezőkövesden is bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk megnehezíteni a dolgukat. Bízom, benne, hogy jó csapatmunkával, töretlen küzdőszellemmel, hazai közönségünk előtt képesek leszünk a bravúrra.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020