Folyt. köv.

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 10

Két héttel a legutóbbi bajnoki mérkőzést követően szombaton folytatódik a pontvadászat a másodosztály csapatai számára is. Az örök talány marad, a válogatott pénteki és hétfői Eb-selejtezője miatt miért kellett szünnapot beiktatni szombatra és vasárnapra az NB II-ben, de már túl vagyunk rajta, így kár is keseregni a történtek miatt.

Akadnak klubok, melyeknek jól jött a bajnoki szünet, hiszen volt idő a kisebb sérültek felépülésére, a vereségek okozta lelki bajok ápolására (pl. Soroksár, Dunaújváros, Sopron, Szeged), s természetesen akadnak olyanok is, melyek olyan lendületben voltak (Gyirmót, Mezőúkövesd, Zalaegerszeg), hogy legszívesebben “egy trapban” letudták volna az egész szezont.

Hogy a szabad hétvége nekünk jól jött-e? Szombaton este kiderül. Bár a várakozás felett, három győzelemmel kezdtük a szezont, ám utolsó két meccsünket egyaránt elveszítettük. A két “zakóra” az sem jelent vigaszt, hogy mind a Szigetszentmiklós, mind a Budaörs ellen egy, egy góllal, csak nagy csatában maradtunk alul. Most hét végén ráadásul az őszi szezon egyik legnehezebb hazai összecsapása vár ránk: a táblázaton az éllovassal azonos pontszámmal álló, csak rosszabb gólkülönbsége miatt második helyre szoruló, bajnokesélyes Mezőkövesdet fogadjuk, azaz nem mondhatjuk, hogy esélyesként várjuk a folytatást.

Csapatunk azonban már számtalanszor bebizonyította, hazai környezetben bárkivel felveszi a harcot, senki ellen nem feltartott kézzel lép pályára. A borsodi alakulat egy évvel ezelőtt is toronymagas esélyesként érkezett Csákvárra, végül mégis csak vért izzadva, a hajrában biztosította be győzelmét. Ismerve szakvezetőink, játékosaink mentalitását, biztosak lehetünk benne, most sem adjuk olcsón a bőrünket.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020