Gyengén játszottunk, hiányzott az átütőerő

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 1

Három győzelemmel kezdtük, majd két vereséggel folytattuk a 2015-16-os másodosztályú bajnokságot. A másodikat legutóbb, az NB II. ötödik fordulójában szenvedtük el.

– Azt kell mondanom, Budaörsön a szezon leggyengébb játékát nyújtottuk – felelte kendőzetlen őszinteséggel csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Hiányzott játékunkból az átütőerő, a dinamika, az elképzelés, a kreativitás. S ehhez az sem lehet mentség, hogy futballra alkalmatlan időjárásban, rekkenő hőségben léptünk pályára, hiszen vendéglátónknak is hasonló körülményekkel kellett megküzdeni.

A kiállításig azonban úgy tűnt, így sem volt különösebb probléma …

– Még vissza kell néznem a felvételeket, de a kispadról érthetetlennek tűnt a kiállítás. Megkockáztatom, Racskó Roland és Szabó Viktor párharcában még szabálytalanság sem történt, nemhogy azonnali piros lapos fault. Sajnos középső védőnk kiesését nem sokkal később, egy jól eltalált lövésből született góllal büntette a Budaörs. Bár a hazaiak sem alakítottak ki igazi helyzetet a kapunk előtt, nekünk ezúttal komolyabb ziccerünk sem volt.

Az SZTK-tól és a Budaörstől elszenvedett vereségek után jól jöhet a hét végi bajnoki szünet csapatunk számára …

– Hát nem is tudom. Egyrészt jó, mert van időnk rendezni a sorokat, másrészt rossz, mert kiesünk a ritmusból, jobb lett volna esetleg azonnal kiköszörülni a csorbát. De mindegy is, nem rajtunk múlik a bajnoki menetrend, nekünk ehhez kell alkalmazkodnunk. Azért igyekszünk meccsben tartani a játékosokat, éppen ezért a héten két felkészülési találkozón is pályára lépünk.

Szerdán este a Fejér megyei első soztályban szereplő Mórt fogadjuk, majd pénteken a Győri ETO-hoz látogatunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020