Újabb erősítés érkezett

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 28
vaszi

A jelek szerint az átigazolási időszak utolsó pillantatáig (augusztus 31.) nem lankad klubvezetőink figyelme, s amint egy olyan játékos megszerzésére nyílik lehetőség, aki erősítést jelenthet csapatunk számára, meg is próbálja megszerzni.

- Tegnap este sikerült megegyeznünk a Puskás Akadémiával, miszerint egy évre kölcsönadja középső védőjét, a majd 50 NB I-es meccsen pályára lépett Vaszicsku Gergőt – tájékoztatta honlapunkat klubunk tulajdonosa, Nagy Sándor. – Ma már a szükséges papírmunkát intézzük a szövetségben, s amennyiben az tolsó pecsét is rákerül papírjára, akár a szombati keretben is helyet kaphat.

A 25 éves védő Jászfényszarun kezdte pályafutását, majd megfordult a Jászberényben, a Fehérvárban, s 2009-től a Puskás Akadémia játékosa. Olyan ismert szakemberek kezei alatt pallérozódott, mint Sándor István, Csucsánszky Zoltán, Disztl László, Benczés Miklós.

Csákvári pályafutásához sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>