Megbüntették klubunkat

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 26

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága tegnapi ülésén foglalkozott a szombaton megrendezett Aqvital FC Csákvár-SZTK Erima (2-3) mérkőzésen történtekkel. Az FB az alábbi határozatot hozta: “a Csákvárt, a rend nem megfelelő biztosításáért a soron következő hazai NB II-es bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.”

– Nem is emlékszem rá, mikor fordult elő utoljára, hogy a fegyelmi bizottság a mi klunkkkal volt kénytelen foglalkozni – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Most sajnos ez is megesett.

Mi történt a találkozón?

– Van egy fiatalokból álló szurkolói csoportunk, akik valamennyi hazai meccsen dobbal felszerelkezve, hngosan buzdítják csapatunkat. Támogatásuk nagyon sokat segít játékosainknak a nehéz pillanatokban. Eddig mindig sportszerű keretek közt, a szabályokat maximálisan betartva szurkoltak. Most sajnos a második félidő közepe táján elszakadt egyiküknél a cérna és a kezében tartott műanyag pohár tartalmát a pályára löttyintette. A játékvezető megállította a játékot, s felszólította a biztonsági szolgálatunkat, hogy akadályozza meg a további attrocitásokat. Ezt követően annak rendje és módja szerint befejeződött az összecsapás.

Ismerve a fegyelmi bizottság közelmúltbeli határozatait, olcsón megúsztuk az esetet. A jelek szerint az fb méltányolta, hogy Csákváron még soha nem történt rendbontás, hogy szurkolóink és játékosaink is a sportszerűség szellemét maximálisan szem előtt tartva viselkednek.

– Biztos vagyok benne, kivételes eset volt a szombati, s a jövőben sem ad klubunk munkát a fegyelmi bizottságnak.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020