Eredménymustra: papírforma forduló volt

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 10

Az NB II-es labdarúgó bajnokság második fordulójában többé, kevésbé papírforma eredmények születtek: a bajnoki címre pályázók begyűjtötték a három pontot, míg a mezőny hátsó felébe várható gárdák vereséget szenvedtek.

A legfőbb aranyesélyesnek vélt Gyirmót nagyon megkínlódott Kisvárdán, csupán a hajrában sikerült egy gólt begyűrnie Simon Attila révén, ám ez győzelmet eredményezett számára. A Zalaegerszeg ugyan magabiztosan nyert a Budaörs ellen, ám az újonc nem adta olcsón a “bőrét”. A Dunaújváros a másik újonc, a Vác otthonából vitte haza a három pontot, ezzel is jelezve, Balaton-parti veresége csupán kisiklás volt. A Szolnoki MÁV tavaszi házi gólkirályunk, Gajdos Zsolt két góljával fektette két vállra hét most végi vendéglátónkat, az Ajkát. A Mezőkövesd ugyan vezetett a mindenkire veszélyes Balmazújváros otthonában, ám a helyzetek alapján végül a döntetlennek is örülhetett. A két, nehéz nyarat maga mögött tudó gárda, a Sopron és a Siófok hazai környezetben maradt pont nélkül, a Szigetszentmiklós és a Szeged idegenben is felőrölte őket.

Eredmények: Szolnoki MÁV FC-Ajka 2-0, Sopron-Szigetszentmiklós 0-1, Zalaegerszeg-Budaörs 2-0, Kisvárda-Gyirmót 0-1, Balmazújváros-Mezőkövesd 1-1, Siófok-Szeged 1-2, Vác-Dunaújváros 1-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020