Csak ilyen legyen a folytatás is

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 3

Mint köztudott, csapatunk bravúros győzelmet aratott a szombati bajnoki rajton, a titkos favoritnak tartott Kisvárda otthonában. A mezőny legjobbjának a két gólt szerző Molnár Csaba bizonyult.

– Rémálomszerűn kezdődött a mérkőzés, a hatodik percben már 2-0 volt az eredmény nem ide. Még az is végig futott rajtam akkor, hogy bizony egy nagy zakóba is beleszaladhatunk – elevenítette fel a várdai meccset Csaba. – Aztán az első valamire való kontrákból tizenegyeshez jutottunk, ráadásul emberelőnybe is kerültünk, mivel a játékvezető kiállította a Molnár Tibivel gólhelyzetben szabálytalankodó hazai védőt. Gyorsan visszajöttünk tehát a meccsbe, s kezdhettünk reménykedni. A mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a hazaiak taktikai okokból éppen a két gólt szerző Erős Gábort cserélték le, aki az összes támadásban benne volt. Ugyan a szünet után megint csak bealudtunk egy kicsit, de végül sikerült legyűrnünk vendéglátónkat.

Aki látta, bizonyíthatja, szépségdíjas gólt szerzett a hajrában …

– Szalai Tomitól kaptam egy hajszál pontos keresztlabdát a bal oldali vonal mellett. A védő kicsit messze helyezkedett tőlem ráaádsul csak a labdát nézte. Így mellel sikerült úgy átvennem, hogy azonnal lövőhelyzetbe is kerültem, s a tizenhatos sarkáról nagyon eltaláltam a hosszú felső sarkot.

Mondhatni az élet ismétli önmagát: a május végi, ajkai meccs után ismét hihetetlen izgalmak közepette, idegenben gyűjtötte be a három pontot csapatunk. Most már csak a folytatás is ilyen maradjon …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020