Indul a busz!

Szerzo:
Feltoltve: 2015.július 31

Indul a busz, indul a busz – skandálják sok esetben a lelátóról a győztes csapatok szurkolói, zrikálva ezzel a rivális fél drukkereit. Nos a mi esetünkben egészen másról van szó. Augusztus elsején, szombaton megkezdődik a másodosztályú labdarúgó bajnokság 2015-16-os idénye. Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, játékosaink idegenben sem érezhetik magukat egyedül, lévén rendszeresen elkíséri őket egy busznyi csákvári szurkoló. Függetlenül attól, hogy milyen hosszú út vár rájuk, egy maroknyi Aqvital FC drukker pénzt, időt és fáradtságot nem számolva, jelenlétével biztosítja kedvenceit szeretetéről.

– Nem lesz ez másként idén sem –  vélekedett az őszi szezonról a szurkolói csoport vezetője, Giez János a szerdai ankétot követően. – Mi továbbra is kitartunk a fiúk mellett, s ha csak tehetjük, valamennyi bajnoki mérkőzésüket a helyszínen izguljuk végig. Egyből itt van az első fordulóbeli, szombati összecsapás, amikoris az egyik leghosszabb út vár kis csapatunkra. Kisvárdáig közel 400 kilométert buszozunk, majd a lefújást követően ugyan ennyit hazáig, de ott szeretnénk lenni a rajton. Tudjuk, hogy nem mi leszünk a meccs esélyesei, de bízunk benne, hogy a fiúk borítják a papírformát, s egyből meglepetéssel kezdik a szezont.

Szurkolóink különbusza szombaton 12 órakor, a szokásos helyről, a Pléh elől indul, hogy aztán a 17.30-as kezdő sípszónál már teli torokból kiabálhassák Kisvárdán, hogy “Hajrá Csákvár”.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020