Bemutatjuk ellenfelünket: Kisvárda Master Good

Szerzo:
Feltoltve: 2015.július 31

Holnap megkezdődik a 2015-16-os NB II-es labdarúgó bajnokság. Csapatunk az újonc Kisvárda otthonában szerezheti meg idei első pontjait.

Bár az NB III. Keleti csoportjának bajnokaként, azaz újoncként indul a másodosztályban a Kisvárda együttese, irigylésre méltó anyagi helyzete miatt sokkal inkább az élmezőnybe, mintsem a kieső-jelöltek közé várják a szurkolók és szakemberek a szabolcsi gárdát. Mindennek ékes bizonyítéka keretének nyári átalakítása: a klub 12(!) – magasabb osztályban szerepelt – játékost igazolt az elmúlt hetekben. Az új vezetőedzőnek, Soós Imrének sikerült elcsábítani a Szolnok házi gólkirályát, Vári Barnabást, a bajnoki címre legnagyobb eséllyel pályázó Gyirmóttól Graszl Károlyt és Cseri Tamást, az NB II egyik leggyorsabb csatárát, Eszlátyi Istvánt és Fazakas Gézát Sopronból, az élvonalból ismert Rajczi Pétert és Hadaró Valentint Kaposvárról, a Pécsett nevelkedett kapust, Ivancsics Alexet, és a Fradi harmadik számú hálóőrét, Tarczy Pált is. Érkezett még a tavasszal az NB I-ben szerepelt Csilus Tamás (Lombard Pápa) és Lázár Zsolt (Dunaújváros), azaz bombaerős keret áll a szakvezető rendelkezésére.

A szombaton 17.30-kor kezdődő összecsapást Böcskei Balázs vezeti, segítői Kovács II. Gábor és Vígh-Tarsonyi Gergő lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020