Új játékos a fedélzeten

Szerzo:
Feltoltve: 2015.július 14

Ha szép lassan is, de azért formálódik csapatunk 2015-16-os őszi bajnoki kerete. Amint arról néhány napja Bognár György szakmai igazgató beszélt, tulajdonképpen már csak két (maximum három) kiadó hely van a keretben. Mégpedig a csatársor megerősítése érdekében lenne szükségünk még új játékosra. Nos azóta eltelt néhány nap, lement a szlovákiai Guta elleni edzőmeccs, s a jelek szerint sikerült két újabb fiatalra szert tennünk.

– A jó felépítésű, közel 190 centi magas Erős Dávid Tatabányán mesternégyessel mutatkozott be és most Szlovákiában is a kapuba talált. A Guta ellen egy másik új fiú is bemutatkozott, ő két góllal vette ki a részét csapatunk sikeréből – tájékoztatta honlapunkat Toldi Gábor vezetőedző.

Nos csapatunk legújabb szerzeménye az 1996-os születésű, U18-as válogatott, mozgékony, gyors Bartos Julian, aki a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, de 2013-ban 8 hónapot eltöltött a német Kaiserslautern utánpótlásában, majd az angol Ipswich Townnál is megfordult.

A Guta elleni idegenbeli felkészülési meccset 1-0-ás félidő után 6-0-ra nyerte csapatunk. Góljainkon Bartos (2), Erős, Oldal, Domján és Molnár Tibor osztozkodott. A találkozót kihagyta a már a kerettel edző Nyilasi Bálint, Racskó Roland, Sötét Dávid, Szekér Dávid, valamint Szalai Tamás.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020