Alakul a keret: Molnár Tibiék továbbra is Csákváron

Szerzo:
Feltoltve: 2015.július 3
molnar-tibor.jpg

Csapatunk gőzerővel készül a 2015-16-os másodosztályú labdarúgó bajnokság augusztus elsejei rajtjára. De hogy végül kikre is számíthatnak a szakvezetők az őszi idényben, arról Toldi Gábor vezetőedzőt faggattuk.

- A tárgyalások szép lassan a végükhöz közelednek, úgy néz ki, a három távozó kivételével (Gajdos, Horváth, Varga) a tavaszi keret többi tagjával sikerül megállapodnunk a közös folytatásról – tájékoztatta  honlapunkat a szakvezető. – Hogy megnyugtassam szurkolóinkat, Domján Attilától kezdve Szalai Tomin át Dulló Martinig mindenki itt van.

 Mit lehet tudni a korábbi kölcsönjátékosokról?

- Kocsis Gabi szerződése lejárt Dunaújvárosban, s az új szezonban már mint saját játékosunkra számítunk. A Puskás Akadémiától újabb egy esztendőre megkaptuk Molnár Tibort, Fényes Szabolcsot és Oldal Tibort.

A felkészülés egyik sarkalatos pontja mindig, hogy a sérülések mennyire kerülik el a játékosokat.

- Fényes Szabi Zalaegerszegen szerzett sérülése már a múltté, ő már együtt készül a kerettel. Nyilasi Bálint kisebb korrekciós bokaműtéten esett át a szünetben, ő a jövő héten kapcsolódhat be a munkába.

A jövő héten dupla edzésekkel, edzőmeccsekkel folytatódik csapatunk felkészülése, s addigra talán már a kiszemelt új szerzeményekkel zajló tárgyalások is (eredményesen) lezárulnak.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>