Szabad hétvégék az őszi idényben

Szerzo:
Feltoltve: 2015.június 29
MerkantilBank_Boxlogo

Köztudott, idén még a közelmúltban megszokottnál is korábban kezdődnek a labdarúgó profiligák küzdelmei: az élvonal csapatai már július 17-én bajnoki pontokért lépnek pályára, míg a másodosztályban érdekeltek augusztus elsején kezdik a szezont.

Bár nem lesz tavaszról előrehozott forduló, így is november 29-én ér véget az őszi idény. Az ok, hogy három válogatott mérkőzés miatt egy, egy hétvége kimarad, azaz nem lesz bajnoki forduló. Így nem lépnek pályára a csapatok szeptember 5-6-án (4-én lesz a Magyarország-Románia Eb-selejtező), október 10-11-én (8-án rendezik a Magyarország-Feröer szigetek EB-selejtezőt), illetve november 14-15-én (Európa-bajnoki pótselejtezők lesznek azon a hét végén) sem.

A tavaszi idény is a szokásosnál hamarabb, már február 20-án megkezdődik, s június 5-én fejeződik be: ekkor is lesz egy szabad hétvégéjük a csapatoknak, ugyanis március 26-27 hivatalos FIFA-nap.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>