Huszonhárom gól távozott …

Szerzo:
Feltoltve: 2015.június 28

Csapatunk ugyan csak június 30-án, kedden délelőtt kezdi meg felkészülését, ám az átigazolási piac már (nem hivatalosan) nyitva van. Ez pedig a mi játékosainkat is érinti.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Varga Zoltán a szezon végeztével elköszönt tőlünk és a megyei bajnokságban szereplő Velencéhez igazol. A napokban azonban biztossá vált, hogy két meghatározó játékosunkat nem tudjuk megtartani.

Gajdos Zsolt ugyan csak kölcsönben szerepelt nálunk a Puskás Akadémia együttesétől, de nagyon jó lett volna, ha sikerül a következő szezonban is csákvári szereplésben tudni. A 22 éves támadó csapatunk legeredményesebb játékosának bizonyult az elmúlt idényben, 14 góllal – ezzel Remili Mohamed és Ferenczi István mögött harmadik lett a góllövő-listán – járult hozzá bent maradásunkhoz. Gajdos Zsolt már megállapodott a Szolnoki MÁV FC együttesével, a 2015-16-os pontvadászatban a Tisza-parti gárdát erősíti. Rajta kívül nagyon úgy tűnik távozik tavaszi keretünk második leggólerősebb játékosa, Horváth Roland is. A remek fejjátékáról elhíresült 21 éves támadónk a hét végén már pályára is lépett az NB I-es Paks csapatában, mely 1-1-es döntetlenre végzett felkészülési meccsen a Bozsik-stadionban, a Honvéd ellen. Bár Horváth Roland egyelőre nem írta alá szerződését, de információink szerint közel állnak a felek a megállapodáshoz.

Mindez azt jelenti, Gajdos Zsolt és Horváth Roland révén 23 gól távozott a napokban Csákvárról. Pótlásuk nem lesz egyszerű feladat …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020