Varga Zoltán távozik, június 30-án kezdődik a felkészülés

Szerzo:
Feltoltve: 2015.június 22
varga-zoltan.jpg

Játékosaink egyelőre nyári szabadságukat töltik, ám már nem sokáig … Egy hét múlva megkezdődik számukra a felkészülés az augusztus 1-én rajtoló másodosztályú bajnokságra.

- Jelenleg a családdal Bükfürdőn nyaralunk, ám gondolataim már egyre többet forognak a felkészülés körül – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Természetesen szeretnénk megtartani értékeinket, ám tisztában vagyunk vele, hogy egyik, másik játékosunkat, s itt elsősorban a kölcsönben nálunk lévőkre gondolok, nehéz lesz továbbra is csákvári szerelésben tudni. Mi is körülnéztünk a játékospiacon, ám hogy ki érkezik, az a távozók függyvénye.

Ami biztos: Varga Zoltán távozik a csapattól, támadónk minden valószínűség szerint a megyei I. osztályú Velencében folytatja pályafutását. Egykori védőnkkel, az elmúlt évet a Szolnoki MÁV FC-nél töltő Racskó Rolanddal közel állunk a megállapodáshoz, miként a Puskás Akadémián nevelkedett Molnár Tibor is szívesen maradna klubunknál.

A felkészülést június 30-án, kedden délelőtt kezdi meg csapatunk, addigra összeáll az edzőmeccsek menetrendje is.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>