Nem kaphatunk ki Ajkán

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 30

Nem kaphatunk ki Ajkán, az NB II zárófordulójában, különben kiesünk a másodosztályból. Sőt, még a pontszerzés, de akár még a győzelem is kevés lehet a boldogságunkhoz, bár ahhoz olyan meglepetéseknek kell születni a vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapásokon, hogy arra azért még ebben a sokat látott magyar futballban sem igen lenne példa.

Egyelőre azonban próbáljunk meg nem riválisainkkal foglalkozni – a Soroksár Szolnokra, a Siófok Gyirmótra látogat -, hanem csak és kizárólag saját csapatunkkal. Holnap este ahhoz az Ajkához látogatunk, mely tulajdonképpen kiharcolta már a bent maradást, azaz kényelmes helyzetből várhatja a zárfordulót. Kellemetlen házigazdának számít a Veszprém megyei együttes: tavasszal egyetlen hazai mérkőzését veszítette el, azt is a Vasas ellen. Ugyanakkor legyőzte a Kaposvárt, Szolnokot, Szegedet és a Ceglédet is, miközben döntetlenre végzett a Mezőkövesddel.

Vezetőedzőnk, Toldi Gábor ezúttal már számíthat a sárga lapos eltiltását letöltő Kocsis Gáborra, valamint a betegségéből felépült Nyilasi Bálintra is.

A 18 órakor kezdődő találkozót Botló Béla vezeti, segítői Iványi Tamás és Kulman Tamás lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020