Szegény embert még az ág is húzza: megtizedelt kerettel várjuk a rangadót

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 21

Sok jóról sajnos nem tudunk beszámolni honlapunk olvasóinak a pénteki, sorsdöntőnek ígérkező rangadó kapcsán. Mondhatnánk szegény embert még az ág is húzza, hiszen az egész tavaszi idényünket végig kísérű sérüléshullám az utolsó meccsekre ismét kicsúcsosodott. Meghatározó játékosaink egész sora vált harcképtelenné az elmúlt napokban, s nem igazán van remény arra, hogy bármelyiküket is sikerül “összedrótozni” a holnapi, Balmazújváros elleni meccsre.

Már a Vasas elleni, múlt heti találkozón sem léphetett pályára Gajdos Zsolt és Horváth Roland. Két fiatal támadónk közül előbbi sajnos rásérült korábbi húzódására és lépni is alig tud, utóbbi pedig az egész idényben krónikus derékfájdalmakkal küszködik és szigorú fekvésre van ítélve. Szintén kihagyta már az angyaföldi mérkőzést is Nyilasi Bálint, akinek állapota sajnos azóta sem javult. Bár a hét közepén megpróbálkozott a mozgással, a szerdai edzésen orvost kellett hívni hozzá, így esélytelen, hogy vállalni tudja holnap a játékot. Bár Hajdú Sándor ott volt a kezdők között a Fáy utcában, ám a szünetben le kellett cserélni, ugyanis februárban műtött térde megroppant. Szalai Tamás a két héttel ezelőtti, Gyirmót elleni találkozó második félidejében kért cserét és bár egy hete, az Illovszky stadionban megpróbálkozott a játékkal, mindössze 45 percet bírt fájós háta.

Sajnos keretünk maródi sérültjeinek állapota sem javult: Wild Tamás február óta mindössze két meccset tudott játszani, Fényes Szabolcs zalaegerszegi sérülése óta harcképtelen – akkor mentő vitte kórházba -, így Toldi Gábor vezetőedző az U21-es csapatból néhány fiatalt kénytelen éppen az esztendő legfontosabb összecsapásán a mélyvízbe dobni.

Ilyen előzmények után még inkább komoly szerep hárul közönségünkre, hiszen egy esetleges telt ház, a hangos szurkolás szárnyakat adhat játékosainknak!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020