Ingyenes a belépés a Balmazújváros elleni bajnoki mérkőzésre

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 20
fifa

Klubunk tulajdonosa, vezetői is átérzik, mennyire fontos összecsapás előtt áll csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonkilencedik fordulójában. Míg játékosaink (remélhetően) a pályán követnek el mindent, hogy kiszolgálják közönségünket, addig Nagy Sándor a maga lehetőségei szerint igyekszik a szurkolók kedvébe járni.

- Egyértelmű, csapatunknak szüksége van szimpatizánsaink hangos buzdítására a pénteki, Balmazújváros elleni ki-ki mérkőzésen – vélekedett klubunk tulajdonosa a keddi edzést követően. – Tisztában vagyok, vagyunk vele, hogy hó vége felé közeledve sajnos akadnak olyan családok, ahol gondot okoz a meccsjegy megvásárlása. Éppen ezért úgy döntöttünk, ezúttal ingyenessé tesszük a belépést a rangadóra. Szeretnénk, ha senki nem maradna otthon csak azért, mert esetleg nem tellik a családi kasszából a belépőre. Kérek minden csákvári szurkolót, függetlenül az időjárástól, az esti fél nyolcas kezdés okozta esetleges kellemetlenségtől, pénteken jelenlétével, hangos buzdításával járuljon hozzá csapatunk hőn áhított győzelméhez. A siker ugyanis egyben azt jelenti, hogy klubunk a 2015-16-os bajnoki szezonban is az NB II-ben szerepelhet.

A pénteken, 19.30-kor kezdődő összecsapást Szőts Gergely vezeti, segítői Kis Zoltán és Kiss Balázs lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>