Eredményfigyelő: továbbra is nyílt a kiesés elleni versenyfutás

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 11

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában nem, hogy tisztult volna, még inkább több esélyessé vált a kiesés elleni versenyfutás. A sereghajtó Balmazújváros ceglédi, kiütéses győzelmével felélesztette bentmaradási esélyeit, miként a Kaposvár szegedi pontszerzése is azt jelzi, hogy a somogyiak sem tettek le NB II-es tagságuk megőrzéséről. A Soroksár megszakította hosszú, tizenkét meccse tartó nyeretlenségi sorozatát, s lépéselőnybe került a kieső helyen tanyázókkal szemben. Ugyanakkor súlyos vereségével nehéz helyzetbe került a nem titkoltan anyagi gondokkal küzdő Siófok és a teljesen szétesett Cegléd. A Szigetszentmiklós gárdájának szekeres sem fut tavasszal, így a zöld-feketéket is meglegyintette a kiesés szele. Sajnos nekünk sem sikerölt a pontszerzés a hét végén, hiába küzdött oroszlánként csapatunk, végül egyggólos vereséget szenvedtünk a Gyirmóttól, így továbbra sem tudtuk bebiztosítani bentmaradásunkat.

Ami az élmezőny tagjait illeti: a Mezőkövesd soproni vereségével kiszállt a feljutási versenyből, míg a Vasas, Gyirmót, Békéscsaba hármas begyűjtötte a három pontot.

Eredmények: Soroksár-Ajka 2-1, Cegléd-Balmazújváros 0-4, Siófok-Szolnoki MÁV FC 0-4, Békéscsaba-Szigetszentmiklós 1-0, Szeged-Kaposvár 1-1, Zalaegerszeg-Vasas 1-3, Sopron-Mezőkövesd 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020