Vége: Aqvital FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 3-4 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 8

A labdarúgó NB II huszonhetedik fordulójának nyitómeccsén a bajnokesélyes győri együttest látja vendégül csapatunk. A két szakvezető már ki is hirdette kezdőcsapatát.

Aqvital FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 3-4 (1-1)

Csákvár, 500 néző, vezeti: Oláh Gábor (Szalai, Kovács II)

Csákvár: Milinte – Bakos, Szalai, Dulló, Hajdú – Domján, Kocsis – Molnár T., Nyilasi, Molnár Cs. – Horváth R. Edző: Toldi Gábor.

Gyirmót: Somogyi – Nagy S., Balog Z., Lázár P., Fejes – Madarász, Kiss M. – Gyurján, Magasföldi, Beliczky – Tóth N. Edző: Sisa Tibor.

1.perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos kék-sárga, a vendégek tiszta fehér szerelésben léptek pályára.

6.perc: Bakos bedobása után Horváth cselezgetett a tizenhatos jobb oldali vonalánál, élesen megcélozta a rövid sarkot, Somogyi azonban résen volt és biztosan hárított.

7. perc: Molnár Csaba egyedül léphetett ki a balösszekötő helyén, ám az utolsó mozdulatnál hosszan tolta meg maga előtt a labdát és Balog szögletre tisztázott.

Szűk negyed óra telt el a mérkőzésből, ám az ennyi idő alatt is kiderült, a gyirmóti gárda nem véletlenül pályázik a feljutásra. A Balog Zoltán vezényelte védelem nagyon stabilan áll a lábán, míg elöl a két szélső Gyurján Bence és Beliczky Gergő gyorsaságát kihasználva veszélyes támadásokat vezet.

16. perc: Nyilasi vesztette el a labdát a felezővonal közelében, Madarász azonnal kiugratta Beliczkyt, aki a bal oldali alapvonalig robogott.Élesen középre lőtt labdáját Hajdú Sándor egy méterre a gólvonaltól megállította, majd a rátámadó  Gyurjánt kicselezve a mezőnybe vágta.

19. perc: Fejes baloldali beadása átszállt a hosszú oldalra, Gyurján mesterien kínálta fel a labdát Kiss Máténak, aki 12 méterről higgadtan a jobb felső sarokba emelt, 0-1.

23. perc: Ismét Beliczky okozott fejfájást védelmünk bal oldalán, az alapvonalról belőtt labdáját Dulló az utolsó pillanatban vágta szögletre az érkező Tóth Norbert elől.

24. perc: Dulló Martin gondolt egy merészet, 40 méterről keményen kapura tűzte a labdát, Somogyi vetődve hárított.

27. perc: Beliczky hámozta át magát Szalai Tamáson a csákvári térfél közepén, egészen a tizenhatosig vezette a labdát, ám lövésébe önfeláldozóan vetődött bele Dulló.

Az erősödő gyirmóti fölény láttán Bognár György változtatott a felálláson, Kocsis Gábort tolta ki a jobboldali vonal mellé és helyére Bakos Szabolcs lépett a pálya közepére.

29. perc: Molnár Csaba csapta be Nagy Sándort a tizenhatos bal oldalán, jobbal a kapu elé emelt, ám Somogyi kilépve kapujából lehúzta a labdát.

33. perc: Ebben több volt: Horváth Roland léphetett ki a balösszekötő helyén, ám tizenhat méterről elhamarkodottan lőtt, Balog Zoltán azonban belelépett a lövésbe.

38. perc: Az első igazán lendületes támadásunk a bal oldalon futott, Hajdú Sándor keresztbe tett labdáját Molnár Tibor azonnal visszaemelte, de Molnár Csaba elől az ötös bal sarkán elsodorták azt.

45. perc: Bal oldali szöglet után Molnár Csaba jobbal remekül emelt a rövid sarok irányába, Horváth Roland remekül érkezett és mindenkit megelőzve a hosszú sarokba csúsztatott, 1-1.

A gólt követően már a középkezdésre sem volt idő, Oláh Gábor játékvezető lefújta az első félidőt.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, a szünetben egyik csapat sem cserélt.

47. perc: Bakos jobb oldali szabadrúgását Horváth Roland fejelte a léc fölé.

49. perc: Domján tekerte a jobbösszekötő helyéről a tizenegyespontra a labdát, Lázár lábáról lepörgött, ám Molnár Tibor későn eszmélt, így Somogyi hárítani tudott.

54. perc: Kettős csere a Gyirmót együttesénél: Tóth Norbert helyére Oross, Gyurján helyére pedig Cseri érkezett.

57. perc: Óriási Milinte bravúrnak köszönhetően maradt 1-1 az állás, Madarász szöglete után Beliczkyhez került a labda a jobbösszekötő helyén. 10 méteres lövése elsuhant a lábak között, Milinte hihetetlen bravúrral kitenyerelte a labdát, majd Hajdú a mezőnybe vágta.

59. perc: Cserél csapatunk: Nyilasi Bálint helyére Mihály Dávid érkezett.

61. perc: Villámgyors támadást vezettünk a jobb oldalon, Molnár Tibor középre gurított labdáját Molnár Csaba a kapufára bombázta, a kipattanót Horváth Roland estében a tizenegyespontról úgy lőtte a kapu közepébe, hogy az Somogyi Csaba kezéről vánszorgott át a gólvonalon.

66. perc: Somogyi félpályán túlra kidobott labdájával Magasföldi robogott a kapunk felé, 20 méteres lövését Milinte nagy bravúrral a felső lécre tenyerelte, majd a kipattanót Szögletre fejelte. Madarász jobboldali sarokrúgását 8 méterről a nagy tömörülésből Beliczky belsőzte kapura, Milinte csak a gólvonalon túlról tudta kihúzni a labdát, 2-2.

72. perc: Ismét Cserél a Gyirmót: Magasföldit Papp Kristóf váltja.

73. perc: Baloldali szabadrúgás után a kaputól 8 méterre álló Oross leheletnyit hozzáért a labdához, és az a bal alsó sarokban kötött ki, 2-3.

75. perc: Szalai Tamás helyére Gajdos Zsolt érkezett csapatunkba.

78. perc: Molnár Tibor jobboldali beadását Gajdos Zsolt fejelte a bal alsóba, 3-3.

80. perc: Kocsis Gábor megsérült, helyét Sötét Dávid foglalta el.

82. perc: Gajdos 20 méteres lövését védte bravúrral Somogyi.

89. perc: Madarász baloldali szögletét Oross centikkel fejelte a hosszú sarok mellé.

90. perc: A játékvezető 4 percet hosszabbít.

94. perc: Beliczky Gergő góljával a Gyirmót végül megnyerte a mérkőzést, 3-4.

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020