Bemutatjuk ellenfelünket: Gyirmót FC Győr

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 7

A másodosztályú labdarúgó bajnokság hét végi, 27. fordulójában a tavasziu idény legnehezebb hazai mérkőzése vár csapatunkra. Pénteken 19.30-kor az a Gyirmót FC vendégeskedik Csákváron, mely az NB I-be jutás egyik favoritjának számít.

Mindennél többet mond, hogy a Sisa Tibor dirigálta győri alakulat szenvedte el a legkevesebb vereséget az NB II-ben – csupán az első fordulóban a Vasastól, majd a hatodikban a Szolnoki MÁV FC-től kapott ki -, s szeptemben 20-tól veretlen. Sőt, az egész mezőnyben (a Békéscsabával hotlversenyben) a legkevesebb gólt is a kék-sárgák kapták, átlagban 101 percenként sikerült bevenni Somogyi Csaba hálóját.

Sisa Tibor vezetőedző mindig is híres volt arról, hogy előszeretettel dobja mélyvízbe a fiatalokat – szakmai igazgatónk, Bognár Györgyhöz hasonlóan -, akik ezúttal az elmúlt évek nyugodt munkavégzésének köszönhetően remek egyveleget alkotnak az idősebb, rutinosabb futballistákkal. Madarász Márk vagy éppen Bobál Gergő a korosztályos válogatottak meghatározó tagja, Somogyi Csaba kapus éveket töltött Angliában, Balog Zoltán a Ferencvárosban, Beliczky Gergő a Vasasban, Magasföldi József többek között Pakson tette le névjegyét az elmúlt esztendőkben.

Az őszi idényben háromszor is találkoztunk a gyirmóti együttessel, a bajnokságban óriási meglepetésre 1-1-es döntetlenre végeztünk idegenben, a Ligakupában, hazai pályán szintén 1-1 lett a vége, míg vendégként 4-0-ás vereséget szenvedtünk.

A pénteken 19.30-kor kezdődő összecsapást Oláh Gábor vezeti, segítői Szalai Dániel és Kovács II. Gábor lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020