Horváth Roland a forduló válogatottjában

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 29
horvath-roland.jpg

Bár csapatunknak nem sikerült megnyernie a huszonötödik fordulóban megrendezett, Sopron elleni találkozót, ám az 1-1-es döntetlen ellenére így is akadt olyan játékosunk, akit érdemesnek tartott az országos szaklap, hogy beválogassa a játéknap válogatottjába.

Horváth Roland nem csak, hogy bombagólt szerzett a Sopron ellen, s ezzel első játékos lett a tavaszi idényben, aki elvette Halasi Péter kapus idegenbeli “szűzességét”, de az egész mérkőzésen rendkívül agilisan, jól futballozott. Aki egy kicsit is figyelemmel követte együttesünk tavaszi szereplését, annak nem meglepő 20 éves csatárunk remeklése. Az őszi idényt hosszú sérüléssel kezdő támadó a téli felkészülést már teljes erőbedobással csinálta végig, s mindez meg is látszik teljesítményén: tíz meccsen öt gólt szerzett, s többször is bekerült a forduló válogatottjába.

Remélhetően jó formája kitart a szezon végéig, s újabb gólokkal járul hozzá ahhoz, hogy csapatunk meghosszabbítsa NB II-es tagságát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>