“Még az eszméletemet is elvesztettem néhány pillanatra”

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 22
Molnár Tibi

Gyengébb idegzetű szurkolóink talán még a szemüket is eltakarták a Siófok elleni bajnoki mérkőzésünk 75. perce táján. Történt, hogy a vendégek térfelének közepén a Balaton-partiak bal oldali védője, Polényi Gábor a levegőben ütközve, szinte felöklelte Molnár Tibort, aki rendkívül szerencsétlenül, fejjel lefelé esve, a vállával ért talajt.

- Nem akarom sajnáltatni magam, hiszen az ütközés benne van a futballban, de azért az elvárható lenne, hogy egy profi futballista vigyázzon a másik testi épségére – elevenítette fel kérésünkre a fájdalmas történteket Molnár Tibi. – Elfogadom, hogy ütemet téveszt egy játékos, de a vendégek védője nem is próbálta meg tompítani a levegőben történt ütközést.

Kívülről eléggé ijesztőnek tűnt az eset …

- Úgy gondolom, belülről is az volt, könnyen még rosszabbul járhattam volna. A védő hátulról, nagy lendülettel érkezve, könyökkel valósággal letaglózott a tarkómon. Váratlanul ért az ütés, és olyan szerencsétlenül érkeztem a nyakamra, vállamra, hogy semmit nem tudtma tompítani az esésen. Néhány pillanatra még az eszméletemet is elveszítettem vagy legalábbis pár másodperc teljesen kiesett.

Hogy érzi magát most, néhány nappal a történtek után?

- A meccs után koponya CT-re vittek, megröntgenezték a vállam. Szerencsére megúsztam zúzódással a “nagy találkozást”. Bár még fáj az esés helye, azért most már túl élem a dolgot.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága is úgy értékelte a történteket, hogy a kiállított Polényi Gábor súlyosan veszélyeztette ellenfele testi épségét, s ezért négy meccses eltiltással sújtotta az egyébként sportszerű játékos hírében álló védőt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>