Eredményfigyelő: 10. helyen csapatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 20

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában egy kivételével számunkra kedvező eredményt értek el riválisaink. Bár a legfontosabb, hogy csapatunk legyőzte a Siófokot (1-0), a bentmaradásért zajló kiélezett versenyfutásban nem mindegy, vetélytársaink miként szerepelnek.

Nos az Ajka 0-1-ről fordítva legyőzte a Szolnoki MÁV FC-t és ezzel elkerült a kieső helyről. A Kaposvár ugyan bravúros döntetlent ért el a Békéscsaba ellen, az egy pont nem sokat ért a somogyiak számára. A Balmazújváros meglepetésre nem tudott otthon nyerni a Szigetszentmiklós ellen, s ezzel tovább csökkentek bentmaradási esélyei. Tovább tart a Soroksár vesszőfutása: hiába tartotta a gól nélküli döntetlent egészen az utolsó percekig Gyirmóton a Lisztes-csapat, végül mégis kikapott. Mezőkövesden nem volt esélye a pontszerzésre a Ceglédnek, mely így visszacsúszott a 14. helyre. A Zalaegerszeg ugyan kétszer is vezetett Sopronban, végül mégis vereséget szenvedett. A Vasas a hajrában csikarta ki a győzelmet a Szeged ellen az Illovszky-stadionban.

Eredmények: Sopron-Zalaegerszeg 3-2, Ajka-Szolnoki MÁV FC 3-2, Kaposvár-Békéscsaba 1-1, Mezőkövesd-Cegléd 4-1, Vasas-Szeged 2-1, Gyirmót-Soroksár 1-0, Balmazújváros-Szigetszentmiklós 1-1.

Csapatunk jelenleg a 10. helyen tanyázik a táblázaton, előnye a már kieső, 14. helyen álló Cegléddel szemben 4 pont.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020