Vége: Aqvital FC Csákvár-BFC Siófok 1-0 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 17

A labdarúgó NB II. huszonnegyedik fordulójában alsóházi rangadón fogadjuk a Balaton-parti gárdát. A két vezetőedző már ki is jelölte kezdőcsapatát.A bemelegítés alatt megsérült Gajdos Zsolt helyére Mihály Dávid ugrott a kezdőbe.

Aqvital FC Csákvár-BFC Siófok 1-0 (0-0)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Karakó Ferenc (Szilágyi, Punyi)

Csákvár: Milinte – Bakos, Szalai T., Dulló, Hajdú S. – Molnár T., Domján, Nyilasi, Molnár Cs. – Horváth R., Mihály. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Siófok: Tajti – Nagy J., Mogyorósi, Csató, Polényi – Horváth A., Peszmeg – Gárdos, Ivancsics, Papp M. – Andorka. Vezetőedző: Soós Imre.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, csapatunk  a szokásos kék-sárga, míg a vendégek fehér mezben és sárga nadrágban léptek pályára.

9. perc: Villámgyors kontrát vezettünk Nyilasi labdaszerzését követően, Molnár Csaba a balösszekötő helyéről, 18 méterről nem sokkal tekert a bal alsó sarok mellé.

11. perc: Mihály Dávid jobb oldali szögletét Horváth Roland fejelte kapura, a tehetetlen Tajti Norbert kapus szerencséjére a támaszkodó lábát találta el a labda.

14. perc: Dulló 50 méteres indítását Mihály mesteri mozdulattal vette le a bal oldali vonal mellett, visszagurítását Domján egy csel után kapura tűzte, de Mogyorósi önfeláldozó bevetődéssel blokkolni tudott.

17. perc: Peszmeg remek tempóban indította a Bakos mögül beinduló Papp Mátét, ám Milinte résen volt és a tizenhatos sarkánál kivetődve felszedte előle a labdát.

22. perc: Mihály a siófoki térfél közepén labdát szerzett, bátran rávezette a behátráló siófoki védőkre, ám mire lőhetett volna, Nagy János elkotorta előle a játékszert.

23. perc: Tajti hihetetlen bravúrja mentette meg a siófoki kaput a góltól : Molnár Tibor 8 méteres perdítését elképesztő reflex-szel tenyerelte ki a gólvonalról.

27. perc: Ivancsics szabadrúgás beívelését középen röviden mentették védőink, a 18 méterről lőni akaró Gárdost Mihály fellökte. Ivancsics szabadrúgását Milinte a bal sarok elől tenyerelte ki.

29. perc: Ismét Molnár Tibor tornáztatta meg Tajti kapust, 16 méteres jobb külsővel leadott lövését nagy nehézségek árán mentette a vendégek portása.

35. perc: Andorka Péter a mezénél fogva visszahúzta Molnár Tibort, jogosan villant a sárga.

41. perc: Nyilasi sarkalása után labdát vesztettünk saját térfelünk közepén, Ivancsics azonnal indította Gárdost, a visszagurított labdát a vendégek karmestere kilőtte a stadionból.

42. perc: Hajdú Sándor kapott sárga lapot.

Vége az első félidőnek.

Elkezdődött a második félidő.

52. perc: Molnár Tibor kavarta meg nagyon Polényit a jobb oldalon, élesen keresztbe lőtt labdája mindenki előtt elsuhant, a hosszún érkezett Mihály Dávid, de bevetődve egy méterről a léc fölé emelt.

62. perc: Nyilasi Bálint helyére Oldal Tibor érkezik csapatunkba.

64. perc: Mihály 18 méteres lövése Mogyorósi kezén csattant a tizenhatoson belül, ám Karakó játékvezető csak szögletet ítélt. Molnár Csaba beívelését Molnár Tibor a rövid saroknál, 3 méterről fejelte a jobb alsóba, 1-0.

67. perc: Papp Máté éles szögből leadott lövését Milinte a rövid saroknál szögletre ütötte.

70. perc: Peszmeg Viktor 20 méteres lapos lövését védte rutinosan Milinte.

73. perc: Kettős csere a Siófoknál, Papp Máté és Ivancsics Gellért helyére Hanzl Tibor és Molnár Marcell érkezett.

78. perc: Polényi durván, a levegőben felöklelte Molnár Tibort, a játékvezető kiállította, míg a reklamáló Domján sárga lapot kapott.

81. perc: Molnár Tibor helyett Köntös Dániel lép pályára.

82. perc: Cserél a Siófok, Peszmeg helyett Fülöp lép pályára.

86. perc: Cserél csapatunk: Mihály Dávid helyére Varga Zoltán érkezik.

Letelt a rendes játékidő, a játékvezető 6 perc hosszabbítást jelzett.

Vége a mérkőzésnek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020