Három gól=három pont

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 13

A hét végén bravúros, 3-2-es győzelmet aratott csapatunk a nagy múltú Zalaegerszeg otthonában. Pedig az előjelek nem voltak éppen a legfényesebbek …

– … hát igen, kiderült, hogy Nyilasi Bálint és Wild Tomi sem tudja vállalni a játékot, Dulló Martin eltiltását töltötte, Sötét és Burucz pedig még nincs adra fogható állapotban, azaz ismét foghíjas kerettel, alkalmi védelemmel utaztunk a Zetéhez – elevenítette fel a meccs előtti órákat Toldi Gábor vezetőedző.  – Aztán a meccsen kétszer is bele kellett nyúlni a csapatba sérülés miatt. Mondanom sem kell, két védőnk kényszerült cserére.

– Ehhez képest a mérkőzésen az történt, amit elterveztünk.

– Úgy utaztunk Zalába, hogy tudtuk, nekünk pontot, pontokat kell szereznünk, s ezt csak védekezéssel nem tudjuk megoldani. Három csatárral támadtunk, s tulajdonképpen állandó nyomás alatt tartottuk a hazaiak kapuját. A harmadik gólunk után szereztünk egy negyediket is, de a játékvezető sajnos érvénytelenítette a kívüllről 0szabályosnak tűnő találatot. Játékban felül múltuk vendéglátóinkat, akik az ívelgetést erőltették, csak három magas, jól fejelő támadójuk eredményességében bízhattak.

– Akkor sem kellett idegeskedni, mikor cserére kényszerültünk?

– Nagyot futballoztak a srácok, s bár a rengeteg szabadrúgás miatt, vezetésünk tudatában sem dőlhettünk hátra a lefújásig, mindvégig úgy éreztem, kezünkben tartjuk a meccset. Kidolgozott, nagy helyzete nem is nagyon volt a Zetének.

– Mi van a két sérültünkkel?

– Sajnos nincsenek jó híreim. Fényes Szabolcsot síp-, és szárkapoccsont-sérüléssel még a meccs alatt kórházba szállították, s bár megúszta a törést, kérdéses, mennyi idő alatt épül fel. Az első gólunkat szerző Kocsis Gábor húzódás miatt kért cserét, így ismét komoly védőhiánnyal küzködünk.

Győzelmünk és helyezésünk ellenére sem nyugodhatunk meg, változatlanul nagyon szoros a mezőny hátsó része. Éppen ezért nagyon fontos, hogy még egyszer ne essünk abba a hiába, mint a Cegléd ellen, s függetlenül attól, hogy a Siófok győzelmi sorozattal a háta mögött érkezik hozzánk pénteken, be kell gyűjtenünk a három pontot.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020