Eredményfigyelő: megelőztük a Soroksárt és a Ceglédet

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 12

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonharmadik fordulójában több érdekes eredmény is született. A sereghajtó Balmazújváros meglepetésre nyerni tudott a dobogóra pályázó Szolnok otthonában. A feljutásról álmodozó Mezőkövesd csak döntetlenre végzett a zsinórban négy vereséget elszenvedett, s ezzel kieső zónába csúszó Soroksár otthonában. Még kellemetlenebb meglepetést okozott szurkolóinak a Békéscsaba, mely hazai környezetben nem tudta legyőzni a kieső helyen tanyázó Ajkát. A Cegléd fontos pontot szerzett a Sopron ellen, míg a Somogy megyei kiesési rangadón a Siófok nem kegyelmezett a Kaposvárnak. A listavezető Vasas középső védője, Grúz Tamás két góljával nyert Szigetszentmiklóson, s már csak a Szeged ellen győzedelmeskedő Gyirmót tartja a lépést az angyalföldiekkel a táblázat élén.

Eredmények: Békéscsaba-Ajka 0-0, Szigetszentmiklós-Vasas 0-2, Szeged-Gyirmót 1-3, Cegléd-Sopron 0-0, Siófok-Kaposvár 3-0, Soroksár-Mezőkövesd 1-1, Szolnoki MÁV FC-Balmazújváros 0-1.

Csapatunk zalaegerszegi győzelmével a tizenegyedik helyre ugrott előre, maga mögé utasítva a Soroksárt és a Ceglédet. Sőt, a Szigetszentmiklós is belátható távolságra került, már csak három pont az SZTK előnye …

Csak így tovább fiúk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020