Bemutatjuk ellenfelünket: Zalaegerszegi TE

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 10

A labdarúgó NB II. huszonharmadik fordulójában a nagy múltú, jó tíz évvel ezelőtt még az élvonalban bajnoki címet szerzett Zalaegerszeg vendége lesz csapatunk. A kék-fehér gárda jelenleg stabil középcsapatnak számít a másodosztályban, 29 pontot szerezve a nyolcadik helyen tanyázik a táblázaton. Teljesítménye éppen ötven százalékos, hét alkalommal nyert, ugyanannyiszor szenvedett vereséget, s nyolcszor megosztozott a pontokon ellenfeleivel.

Ősszel kimondottan jó teljesítményt nyújtott hazai pályán a Zete, hét meccséből ötször otthon tartotta a három pontot, s csak a Gyirmót (2-3) tudta meglepni. Tavaszra változott a helyzet, bár még csak négy találkozón van túl a gárda, de már most több pontot vesztett az ismerős környezetben, mint a bajnokság első felvonásában. Egyedül a Soroksárt tudták két vállra fektetni Lendvai Miklós tanítványai, miközben a Békéscsaba és a Szigetszentmiklós ellen döntetlenre végeztek, legutóbb pedig óriási meglepetésre, 3-0-ra kikaptak a Siófoktól.

Nem is maradt el a fejmosás Egerszegen, azaz vélhetően igencsak “szívni” fogja magát a hazai gárda. Csapatunknak minden tudására szükség lesz, ha pontot, pontokat akar szerezni a szombaton 18 órakor kezdődő összecsapáson.

Őszi találkozónk 0-0-ra végződött Csákváron, jó lenne minimum megismételni az akkori eredményt.

A találkozót Botló Béla dirigálja, segítői Iványi István és Kiss Balázs lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020