Csak előre szabad néznünk

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 9

Fájó és mondhatni váratlan vereséget szenvedett csapatunk a legutóbbi bajnoki fordulóban. Fájó, mert éppen riválistól kaptunk ki és váratlan, mert a tavaszi idény addig eltelt mérkőzésein jó szerepléssel lepte meg a szurkolókat együttesünk.

– Azt mondom, nem szabad visszafelé néznünk, csak előre, a következő meccsel foglalkozzunk, abból próbáljunk meg minél többet kihozni – felelte honlapunk érdeklődésére Toldi Gábor vezetőedző. – Már a tavaszi rajt előtt tudtuk, mindvégig kiélezett szezon vár a gárdára, egy, egy győzelemmel vagy vereséggel több helyet is előre lehet lépni vagy éppen vissza lehet csúszni a táblázaton. Eddig szépen lépegettünk felfelé, most azonban meg kellett éreznünk, milyen az, amikor hátrébb sorolnak minket.

A hét végén újabb nehéz meccs vár a csapatra, Zalaegerszegen nem mi számítunk a találkozó esélyesének …

– Mi egyetlen meccsen sem mondhatjuk el magunkról, hogy esélyesek vagyunk. Ahhoz, hogy az idény során ne mindvégig borotvaélen táncoljunk, kellenek a bravúrok, az idegenbeli bravúrok. Az elmúlt hetekben bebizonyítottuk, vendégként is tudunk eredményesen futballozni, pontot szereztünk Békéscsabán, Szigetszentmiklóson, nyertünk Soroksáron, azaz nem ijedünk meg a saját árnyékunktól. Úgy érzem, sikerült rendeznünk a Cegléd ellen összekuszálódott sorokat, és szombaton ugyanazt a fegyelmezett csapatot láthatják majd szurkolóink a pályán, mint a korábbi találkozókon. Pontért, pontokért utazunk Zalaegerszegre.

A szombati összecsapás 18 órakor kezdődik, a mérkőzés játékvezetője Botló Béla lesz.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020