Vége: Aqvital FC Csákvár-Cegléd 2-3 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 3

Az NB II. huszonkettedik fordulójában, ma este alsóházi rangadón lép pályára csapatunk. Vendégünk a Ceglédi VSE együttese lesz, mely kettő ponttal kevesebbet gyűjtve nálunk, a tizenharmadik helyen tanyázik a táblázaton.

A szokásoknak megfelelően a két szakvezető egy órával a kezdés előtt nyilvánosságra hozta kezdőcsapatát. Toldi Gábor három helyen is megváltoztatta megszokottnak mondható csapatát: kimaradt Molnár Csaba és Molnár Tibor, valamint a bokáját fájlaló Nyilasi Bálint, helyükre pedig Oldal Tibor, Mihály Dávid, valamint Horváth Roland került.

A vendégek szakvezetője is igyekezett meglepni kollégáját, csak a kispadra ültette csapata házi gólkirályát Koós Gábort, valamint a nagy reményekkel szerződtetett, Honvédban nevelkedett Nikola Pantovicot, s újra a kezdőbe jelölte Pesti Dávidot, valamint Balog Marcellt.

Aqvital FC Csákvár-Cegléd 2-3 (1-1)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Takács János (Demeter, Tőkés)

Csákvár: Milinte – Fényes (Wild, 53.), Szalai, Dulló, Kocsis G. – Oldal (Molnár T., a szünetben), Domján, Bakos, Mihály D. (Molnár Cs., 60.) – Horváth R., Gajdos. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Cegléd:Tóth Z. – Oláh, Albert, Makrai, Farkas I. – Vattai, Pesti – Dóczi (Koós, a szünetben), Balog M., Koncz (Markó, 92.) – Szabó B.  (Majoros, 79.). Vezetőedző: Szabó István.

1. perc: Elkezdődött a találkozó, mi a szokásos sárga-kékben, míg a vendégek tiszta fehérben léptek pályára.

3. perc: Óriási hibából megszerezte a vezetést a Cegléd: Kocsis röviden passzolt vissza Dullónak, aki ugyan még kivághatta volna a labdát, ám ő inkább megpróbálta kicselezni Vattait. Nem sikerült, a vendégek játékosa óriási ziccerbe került, s bár 8 méteres lövését még kitenyerelte Milinte, érkezett Balog Marcell és az üres kapuba helyezett, 0-1.

7. perc: Bakos végezhetett el szabadrúgást a bal oldali alapvonal közeléből, mesterien tekert középre, érkezett Horváth Roland és 8 méterről a jobb felső sarokba fejelt, 1-1

11. perc: Mihály Dávid forgatta meg védőjét a jobb oldalon, beadását Horváth Roland a tizenegyespontról, Albert szorításában alig csúsztatta mellé.

Az első negyedórában meglepte csapatunkat a Cegléd, mely a gyors Balog Marcell és Szabó Dávid révén többször is meleg pillanatokat okozott védelmünknek. Szerencsére a 3. percben kapott gólra gyorsan sikerült válaszolnunk, így némileg nyugodtabban futballozhatunk.

21. perc: A vendégek kapusa csak szemmel védett: Mihály jobb oldali szabadrúgását a mezőny legalacsonyabb játékosa, Oldal Tibor a rövid saroknál, öt méterről centikkel fejelte a bal sarok mellé.

23. perc: Bakos vesztette el a labdát saját tizenhatosunk előterében, szerencsénkre Szabó egy csel után lövés helyett passzolni akart, így oda lett a helyzet.

28. perc: Mihály Dávid 20 méteres lövése Makrairól Gajdos elé pattant, de házi gólkirályunk hiába került ziccerbe az ötös sarkán, a játékvezető les címén megállította az akciót.

34. perc: Kocsis Gábor a balösszekötő helyéről, 22 méterről, jobbal célozta meg a jobb felső sarkot, Tóth Zoltán azonban résen volt és lehúzta a labdát.

40. perc: Koncz Zsolt 50 méteres keresztlabdájával Balog Marcell iramodott meg a jobb oldalon, becsapta Kocsist, de nagy helyzetben, 15 méterről nem találta el a kaput.

44. perc: Horváth Rolandot buktatta Makrai a kaputól 20 méterre. Mihály Dávid szabadrúgása a sorfalról lepattant, az ismétlést pedig elzúgott  a jobb felső sarok mellett.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben mindkét együttes cserélt, nálunk Oldal Tibor helyére Molnár Tibor érkezett, a ceglédieknél Dóczi Krisztián helyett Koós Gábor folytatja a játékot.

47. perc: Bakos átadása után Mihály lépett be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, Oláh csak üggyel, bajjal tudott szögletre tisztázni előle.

51. perc: Molnár Tibor nagy lendülettel tört előre, sorra cselezte ki a rátámadó védőket, mígnem Albert sárga lapot érően akasztotta. Domján 20 méteres szabadrúgása szinte leborotválta a jobb felső saroknál a felső lécet.

55. perc: Mi végezhettünk el szabadrúgást a felezővonalnál és mi kaptunk gólt belőle. A rosszul legurított szabadrúgás után Szabó Dávid hozta kihagyhatatlan helyzetbe Balog Marcellt, aki 8 méterről a jobb alsóba helyezett, 1-2.

62. perc: Bal oldali beadás után Molnár Tibor középről, sarokkal pörgette a labdát a bal sarokba, 2-2.

66. perc: Dulló buktatta a gólhelyzetben kitörő Szabót, a játékvezető kiállította védőnket.

71. perc: Parádés támadást vezettünk végig a pályán, végül Molnár Tibor az ötös jobb sarkáról lőtt, a kivetődő Tóth Zoltán és a becsúszó Farka István közös erővel mentett.

72. perc: Jobb oldali beadás után Szabó az ötösről gyengén találta el a labdát, így Milinte a gólvonalon hárítani tudott.

77. perc: Wild megkerülte Farkast a jobb oldalon, mesterien centerezett, Horváth 8 méteres fejesét Tóth a gólvonalon hárította.

83. perc: Kettő az egyben vezethettek támadást a vendégek, végül Balog Marcell az ötös jobb sarkáról a hosszúba emelt, 2-3.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020