Bemutatjuk ellenfelünket: Ceglédi VSE

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 2

Kedden még a Ferencváros elleni Magyar Kupa negyeddöntő-visszavágón lépett pályára csapatunk, holnap pedig már a másodosztályú bajnokság 22. fordulójának nyitómeccsén leszünk édekeltek. Méghozzá nem is akarmilyen ellenfellel szemben …

Pénteki vendégünk, a Ceglédi VSE együttese ugyanis az egyik potenciális vetélytársunk a bentmaradásért vívott versenyfutásban, azaz nagyon enm mindegy, milyen eredményt érünk el ellene.A Pest megyei alakulat kettő ponttal kevesebbet gyűjtve csapatunknál, jelenleg a 13. helyen tanyázik a táblázaton. Amennyiben sikerül hazai környezetben visszavágnunk az őszi vereségért (3-2), komolyabb lépéselőnybe kerülhetünk. Ahhoz, hogy holnap 19 órakor győztesen vívjuk meg az alsóházi rangadót, szükségünk lesz szurkolóink lelkes buzdítására is.

De nézzük, mit is kell tudnunk a CVSE gárdájáról. Az egykori kecskeméti edző, Szabó István dirigálta csapat tavasszal eléggé rapszódikusan szerepel: három vereséggel nyitott (Szolnok, Szigetszentmiklós, Szeged), majd Soroksáron, illetve a Siófon ellen begyűjtötte a három pontot. Legutóbb aztán ismét alul maradt, mégpedig hazai környezetben, a Zalaegerszeggel szemben.

Ami viszont szembetűnő és figyelmezető kell, hogy legyen csapatunk számára: a Cegléd tíz, idegenben megvívott találkozójából csak háromszor szenvedett vereséget – ZTE 2-0, Gyirmót 2-1, SZTK 2-1 -, hétszer(!) pontot, pontokat szerzett. A rutinos tengely köré (Tóth Zoltán, Makrai László, Farkas István, Koós Gábor, Koncz Zsolt), tehetséges fiatalokat (Albert István, Vattai Balázs, Nikola Pantovic,, Kovács Dániel) épített be a kezdőbe Szabó István. A rögzített játékhelyzetekből kimondottan veszélyes az együttes, Koncz Zsolt életveszélyesen végzi el a szabad-, és szögletrúgásokat, s több jól fejelő játékos érkezik a belőtt, beívelt labdákra.

A holnapi találkozó 19 órakor kezdődik, az összecsapást arutinos Takács János vezeti, segítői Demeter János és Tőkés Róbert lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020