Tompák voltunk szombaton

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 23
bakos

A másodosztályú labdarúgó bajnokság hétvégi, huszadik fordulójában elszenvedte első tavaszi vereségét csapatunk. Mint köztudott a Szeged otthon tartotta mindhárom pontot ellenünk a Gyulán megrendezett szombati összecsapáson.

- Sajnos sokkal tompábban, enerváltabban játszottunk, mint az elmúlt hetekben – értékelte kritikusan csapata teljesítményét Toldi Gábor vezetőedző. – Mintha hiányzott volna a frisseség a fiúkból, kevésbé mertek játszani. Pedig a Szeged sem csinált semmi extra dolgot, azt játszotta, amire számítottunk. Különösen azért fájó a vereség, mert az első, talán mindent eldöntő gólt egy rögzített játékhelyzet, szöglet után kaptuk, amit egy kicsit nagyobb odafigyeléssel ki lehetett volna védeni. Kár azon vitatkozni, hogy az alapvonalról visszaemelt labda elhagyta-e már a játékteret vagy sem, a játékvezető szabályosnak látta a találatot. Amint egy hete is említettem, most kell nagyon észnél lennünk, hiszen annyira szoros a mezőny hátsó része, hogy egy, egy jól avagy balul sikerült meccsel sokat lehet nyerni és veszíteni egyaránt. A Szeged elleni vereségünk már a múlt, most azzal kell foglalkoznunk, hogy a hét végén pontot, pontokat szerezzünk Soroksáron.

A fővárosiak elleni összecsapást szombaton 15 órakor rendezik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>