Jöhet a Fradi, kezdődik a jegyárusítás

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 20

Csapatunk szurkolói hetek óta izgatottan várták már, hogy felszálljon a “fehér füst”, azaz az MLSZ illetékesei rábólintsanak a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágójának csákvári megrendezésére.

– Csütörtökön a sokadik pályabejárás után végre eldőlt, hogy hazai környezetben fogadhatjuk a Ferencvárost a március 31-i kupavisszavágón – tudtuk meg klubunk tulajdonosától, Nagy Sándortól. – Az elmúlt napokban a szövetség, illetve a rendőrség szakembereinek kérésére minden olyan hibát kijavítottunk létesítményünkön, mely akadálya lehetett volna a vendéglátásnak. Ezek után kezdődhet a jegyértékesítés.

Hol, mikor, mennyiért juthatnak belépőhöz a szurkolók?

– Összesen 1000 néző elhelyezését engedélyezte a rendőrség, ebből 200-at a Ferencváros kap meg. A zöld-fehér szurkolók csak és kizárólag a fővárosi klubon klubon keresztül juthatnak jegyhez és a kapu mögötti lelátón kerülnek majd elhelyezésre. A mi szimpatizánsaink számára így 800 jegy marad, ők a pálya melletti hosszanti lelátón foglalhatnak helyet. Márius 20-tól március 30-ig mindennap 11-től 19 óráig a csákvári Publo Étteremben (Szent Mihály tér 12.) lehet megvásárolni a jegyeket személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával. Mivel korlátozott számban értékesíthetjük a belépőket, a terveink szerint a meccs napján már nem lesz árusítás. Összesen száz autó számára van hely a belső parkolóban, ezek számára is elővételben lehet megvásárolni a behajtási engedélyt. A jegyek egységesen 2000 forintba kerülnek, míg a parkolójegyek 500 forintért vásárolhatók meg. Az MLSZ előírásának megfelelően fokozott biztonsági intézkedések mellett kerül sor a találkozóra, a megemelt létszámú rendezői gárda mellett 25 rendőr teljesít szolgálatot majd sporttelepünknél. Kapunyitás március 31-én 17 órakor lesz, a találkozó 18 órakor kezdődik.

 

Elővételi jegyárusítás

Helyszíne: Publo Étterem (Csákvár, Szent Mihály tér 12.)

Ideje: minden nap 11 és 19 óra között

Jegyár: egységesen 2000 forint (személyi igazolvány+lakcímkártya)

Parkolójegy: 500 forint

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020