Már pénteken buszra szállunk

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 18
DSCF9938

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában ismét hosszú kirándulás vár csapatunkra, lévén a Szeged 2011-Grosics Akadémia gárdája ellen lép pályára csapatunk idegenben. Mivel a csongrádi alakulat Gyulán rendezi hazai mérkőzéseit, így a román határ felé vesszük az irányt.

- Akárcsak a 17. fordulóban, mikor a Békéscsaba ellen a gyulai akadémián játszottunk, most is már egy nappal korábban útnak indulunk, hiszen keresztül kell buszoznunk az egész országot – tájékoztatta honlapunkat csapatunk technikai vezetője, Hegedűs Ferenc. – A pénteki edzést követően buszra szállunk és meg sem állunk a Viharsarokig. A Szeged elleni összecsapás szombaton 15 órakor kezdődik.

Az egynappal korábbi utazás a Békéscsabával szemben bejött, hiszen a bajnoki címre pályázó lila-fehérek ellen, hősies küzdelemben pontot raboltunk. Ott, ahol azóta a Mezőkövesd gárdája is vereséget (2-1) szenvedett. Remélhetően idei jó szokásunkat, márminthogy idegenben érintetlen marad a hálónk, továbbra is megőrizzük, s akkor túl nagy tragédia nem történik. Persze nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Tisza-parti alakulat a döcögösebb tavaszi rajt után egyre jobban belelendült, s legutóbb már sima 3-0-ás vereséggel küldte haza a Zalaegerszeg együttesét.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>