Zoran Szpisljakkal nem vitatkozom

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 3

A jelek szerint nem tetszett csapatunk szakmai igazgatójának, Bognár Györgynek a Békéscsaba elleni találkozót (0-0) követő, játékvezetőt kritizáló nyilatkozata a házigazdák vezetőedzőjének, Zoran Szpislajknak, s ennek az egyik internetes portálon hangot is adott.

– “Bognár György kritikája igazságtalan. Nagyon tisztelem őt, de előbb nézze vissza a videofelvételeket, és utána alkosson véleményt. Tegnap este megtekintettem a visszajátszásokat, a játékvezetők ténykedésében semmi kivetnivalót nem találtam, korrektül vezette a meccset” – nyilatkozta a meccset kettős emberelőnyben befejező Békéscsaba vezetőedzője.

Nyilván olvasta a lila-fehérek szakvezetőjének nyilatkozatát. Mi a véleménye kollégája mondandójáról? – szegeztük a kérdést szakmai igazgatónknak.

– Rövid leszek, egy edzőkollégával szívesen leülnék megvitatni a történteket, de Zoran Szpisljakkal nincs miről beszélnem – felelte kapásból Bognár György.

Talán mindennél többet mond a játékvezető ténykedéséről, hogy a két csákvári kiállítást, valamint a hazaiaknak megadott tizenegyest “hatos” osztályzattal – ami gyengének számít az 1-től 10-ig terjedő skálán – honorálta az országos szaklap helyi, azaz békéscsabai(!) tudósítója. Arról pedig már nem is beszélve, Molnár Tibort úgy takarította le a pályáról a vendéglátók bal oldali védője, Juhász György, hogy játékosunk szinte letarolta a kispad melletti plexit, s csak a csodával határos módon úszta meg súlyosabb sérülés nélkül.

De az a belépő csak sárgát ért a játékvezetőnél …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020