Példás hozzáállás, biztató játék

Szerzo:
Feltoltve: 2015.február 23

Mint köztudott, pénteken este, a tavaszi idénnyitón 4-2-es győzelmet arattunk a kiesés elleni küzdelemben nagy riválisnak számító Kaposvár ellen. Bár a szerzett négy gól, a közönség öröme tökéletes értékmérője volt sikerünknek, azért kíváncsiak voltunk, miként értékeli a diadalt csapatunk vezetőedzője.

– Maximálisan elégedettek voltunk a srácok hozzállásával, s ha a játékba időnként csúszott is hiba, győzelmünk jogosságához nem férhet kétség – vélekedett a látottakól Toldi Gábor. – Az első negyedórában még kerestük önmagunkat, kicsit görcsös volt a társaság, ám az idő előrehaladtával egyre jobban elkapták a fiúk a fonalat. Olyan erényeket (küzdőszellemet, akarást, fegyelmezettséget, pengés megoldást) is megcsillogtattak néhányan, amire eddig nem volt példa. Mindez egyben magabiztosságot is kölcsönzött nekik, s ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk, illetve nem véd több alkalommal bravúrosan a somogyiak kapusa, kiütéses győzelmet arathattunk volna. Nagyon fontos három pontot szereztünk. Egyrészt mert riválistól vettük el, s ezzel két pontra felzárkóztunk a Rákóczi mögé, másrészt mert a mutatott játék önbizalmat kölcsönözhet a folytatásra.

Szükség is lesz rá, hiszen nehéz sorozat előtt áll csapatunk: a feljutásra pályázó Békéscsaba után – még kérdéses mikor és hol meccselünk a lila-fehérek ellen – megyünk a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Ferencvároshoz, majd fogadjuk a dobogón tanyázó Szolnokot.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020