Kórház a város szélén

Szerzo:
Feltoltve: 2015.január 21

Szakmai stábunk a felkészülés harmadik hetére tervezte a legnagyobb terhelést, ez alapján állította össze az edzésmunkát, ám az élet keresztülhúzta számításaikat.

– Sajnos utolérte csapatunkat az influenzajárvány, több játékosunk is otthon nyomja az ágyat – tájékoztatta honalpunkat Toldi Gábor. – Szalai Tamás, Kocsis Gábor, Nyilasi Bálint és Molnár Tibor lázas beteg, Oldal Tibor bokaszalag-húzódása miatt nem tud edzeni, Mihály Dávid a térdét fájlalja, míg Hajdú Sándor még csak a napokban kezdett el kocogni. Bakos Szabolcs viszont bekapcsolódott már a munkába. A sok hiányzó miatt kénytelenek vagyunk átszervezni a tervezett munkát, hiszen annak nincs értelme, hogy a társaság egyik fele megkapja a terhelést, a másik viszont teljes egészében kimarad belőle. Az ifjúsági gárdából a kapus Zelizi Patrik és Zimmermann Róbert ezekben a napokban több alkalommal is a felnőtt kerettel edz.

A tervek szerint csapatunk szombaton 11 órakor, Balatonfüreden lép pályára felkészülési mérkőzésen, remélhetően addigra kiegészül a keret.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020