Gajdos Zsolt szerezte csapatunk idei első gólját

Szerzo:
Feltoltve: 2015.január 15

Csapatunk szerdán este lejátszotta idei első előkészületi mérkőzését. A megyei első osztályban szereplő Mór otthonában 2-1-re nyertünk, ám ezúttal természetesen nem az eredményen volt a hangsúly. Az erőgyűjtés időszakában értelemszerűen még csikorog a gépezet, de a lényeg, hogy aki egészséges, pályára léphetett.

– Hajdú Sándor fájós térde, Molnár Tibor érzékeny Achillese miatt még könnyített munkát végez, míg a napokban szerződtetett Oldal Tibor a keddi edzésen bokasérülést szenvedett, így kénytelen kihagyni a találkozót – tudtuk meg a mérkőzés előtt az együttes technikai vezetőjétől, Hegedűs Ferenctől.

Mór-Aqvital Csákvár 1-2 (0-1)

Csákvár: Gelei V. (Szabó B.) – Wild – Szalai, Dulló (Sötét), Köntös – Kocsis – Molnár Cs. (Domján), Nyilasi, Bakos (Gajdos), Varga Z. (Mihály) – Horváth R.

Az esztendő első csákvári gólját nem sokkal pályára lépése után Gajdos Zsolt szerezte, aki a tizenötödik percben a combját fájlaló Bakos Szabolcsot vűltotta. Előnyünket Kocsis Gábor duplázta meg, a hazaiak nem sokkal a lefújás előtt szépítettek.

– Bár látszott a játékosokon, hogy az elmúlt napok fizikai terhelése miatt fáradtabban mozognak, a hozzáállásukra nem lehet panasz – vélekedett a látottakról Toldi Gábor. – Szalai Tamás rendkívül jó benyomást keltett, intelligens, rutinos játékos, aki remekül fogta össze a védelmet.

Csapatunk legközelebb szombaton 11 órakor, Tatabányán lép pályára.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020