Kieső helyről várhatjuk a tavaszi folytatást

Szerzo:
Feltoltve: 2014.november 24

A hét végén befejeződött a 2014-15-ös másodosztályú bajnokság őszi idénye. Csapatunk a kiesést jelentő 14. helyről várhatja a tavaszi folytatást. Az utolsó forduló eredményeinek (is) köszönhetően azonban helyzetünk nem reménytelen, bár kétségtelen tény, nem lesz könnyű dolgunk.

A Vasas együttese telelhet az élen, miután a zárómeccsen idegenben(!) győzte le legnagyobb riválisát, a Mezőkövesdet. Az általunk a bajnokságban 4-0-ra legyőzött, majd a Magyar Kupától is búcsúztatott Békéscsaba a “surranópályán” egészen a második helyig száguldott, miután simán nyert Cegléden. A Gyirmót nem boldogult a kiesőjelölt Siófokkal, bár az is igaz, kettős emberhátrányban fejezte be a mérkőzést. A nagymúltú csapatok meccsét a ZTE nyert a Kaposvárral szemben, míg az elmúlt hetekben botladozó Szigetszentmiklós idegenben támadt fel a Szeged ellen. A Soroksár nagy hajrát vágott ki a szezon végén, sorozatos győzelmei után ezúttal pontot rabolt a Szolnoktól is.  A sereghajtó Balmazújváros egy hete ellenünk szerezte meg idei első győzelmét, most pedig már Sopronból is hazavitte a három pontot

Eredmények: Mezőkövesd-Vasas 1-2, Siófok-Gyirmót 2-2, Cegléd-Békéscsaba 0-3, Szeged-Szigetszentmiklós 0-1, Zalaegerszeg-Kaposvár 2-1, Sopron-Balmazújváros 0-2, SoroksárSzolnoki MÁV 2-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020