Továbbjutottunk: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 2-1 (0-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2014.október 29

Este hat órakor a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének mérkőzésén lép pályára csapatunk. Az összecsapásról on-line közvetítésben számolunk be azon szurkolóink számára, akik nem tudnak személyesen jelen lenni a mérkőzésen.

Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 2-1 (0-1)

Csákvár, 200 néző, vezeti: Szilasi Szabolcs (Erős G.,Aradi)

Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Dulló, Hajdú S, Wild – Kocsis G. – Domján, Bakos Sz., Mihály D. – Nyilasi B., Gajdos. Edző: Toldi Gábor. Békéscsaba: Póser – Bényei, Balog Zs., Koszó, Juhász Gy. – Bagi, Birtalan, Borbély B., Berki, Szilágyi P., Kertész T. Edző: Zoran Szpisljak.

1. perc: Elkezdődött a találkozó, mi a szokásos kék-sárga csíkos mezünkben, a viharsarkiak tiszta fehérben léptek pályára.

6. perc: Bagi jobb oldali keresztlabdáját Berki a tizenhatos bal sarkánál visszafejelte, Kertész félfordulatból leadott lövése azonban a léc fölött zúgott el.

7.perc: Mihály Dávid élesen kapu elé lőtt, beadását Póser a kapujából kivetődve szedte fel Gajdos elől.

9.perc: Borbély meredek indításával Kertész a leshatárról lépett ki, a jobbösszekötő helyéről, 8 méterről lőtt, ám Szabó Balázs óriási bravúrral lábbal hárított.

13. perc: Szépen vándorolt lábról lábra a labda, Kocsis, Mihály, Bakos volt a labda útja.Középpályásunk kiugratása azonban hosszúra sikerült Domjánnak, így oda lett a helyzet.

16. perc: Domján birkózott meg egy labdáért a békéscsabai térfél közepén, átadása után Gajdos került lövőhelyzetbe, majd 10 méterről a kapu mellé lőtt.

17.perc: Ismét veszélyes kontrát vezetett a Békéscsaba, melynek végén Kertész került gólhelyzetbe, de az ötös sarkáról leadott lövését Szabó Balázs bravúrral hárította.

18.perc: Bakos Szabolcs 25 méteres jobb lábas lövését Póser a léc fölé tornázta.

30. perc: Bakos emelt a tizenhatos jobb sarkánál álló Nyilasihoz, aki azonnal Domján elé tolta a labdát, ám a hazaiak csapatkapitányát Balog buktatta. A megítélt szabadrúgásból Mihály Dávid a felső lécre bombázott.

35.perc: Bakos szabadrúgás beívelésébe Gajdos kézzel belekapott, ezért sárga lappal büntette a játékvezető.

37.perc: Ambrus jobb oldali beadását Mihály fejelte kapura, labdája Balog Zsolt kezén irányt változtatva lelassult, ám a jogosnak tűnő tizenegyes helyett a játékvezető továbbot intett.

38.perc: Ezt megúsztuk: Borbély átadása után Berki lépett ki egyedül a tizenhatosnál, ám óriási helyzetből 10 méterről a bal kapufa mellé passzolt.

45.perc: Bakos Szabolcs és Mihály Dávid keverte meg nagyon a békéscsabai védőket, csatárunk 12 méteres lövését Póser vetődve hárította.

45.perc: Szabadrúgáshoz jutott a Békéscsaba a tizenhatos jobb sarkánál, Birtalan Botond lövése a rosszul helyezkedő Szabó Balázs fölött a léc alá vágódott, 0-1.

A gólt követően a játékvezető lefújta az első félidőt.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, szünetben cserélt Toldi Gábor, Nyilasi Bálint helyére Barcsay Márkot küldte pályára.

49. perc: Szép szabadrúgásvariáció végén Ambrus Sándor 12 méterről lőtt kapura, Póser szépen védett.

50. perc: Bényei Balázs vitte el a labdát, miután a játékvezető már szabadrúgást ítélt javunkra, a “bekiabálásoknak” köszönhetően Szilasi játékvezető sárga lapot adott a védőnek.

52. perc: Szilágyi csapata be Kocsis a tizenhatoson belül, de lövését Szabó Balázs vetődve hárította.

54.perc: A labda elsuhant Ambrus talpa alatt, így került lövőhelyzetbe Berki Péter. 20 méteres lövését Szabó Balázs a léc fölé tenyerelte.

55.perc: Domján Attila helyére Molnár Tibor érkezik.

56.perc: Ambrus bedobása után Mihály húzogatott a tizenhatoson belül, majd Kocsis elé tálalta a labdát. Az előre húzódó védő lövése elkerülte a jobb alsó sarkot.

59.perc: Molnár Tibor átadása után elaludtak a békéscsabai védők, a berobbanó Gajdos Zsolt pedig a tizenegyes pontról a bal sarokba helyezett, 1-1.

61.perc: Az előre húzódó Bényei Balázs 25 méterről azonnal kapura lőtte a védők által röviden kivágott labdát, mely szinte leborotválta a jobb kapufát.

65.perc: Cserél a Békéscsaba, a gólszerző Birtalan helyére Balázs Richárd érkezik.

Az egyenlítés óta mindkét csapat nyílt sisakkal játszik, ezáltal felpörgött az iram. Már a Békéscsabának sem érdeke, hogy ölje az időt, így felváltva forognak veszélyben a kapuk.

72.perc. A felezővonalnál Juhász hátulról csúnyán odataposott Mihály Dávid achilleszére, megúszta lap nélkül.

73.perc: Bakos Szabolcs 25 méteres szabadrúgása a felső lécről kivágódott, érkezett Molnár Tibor és előrevetődve a hálóba fejelt, 2-1.

76.perc: Cserél a Békéscsaba, Berki helyett Lőrinczy folytatja a játékot.

78. perc: A megsérült Mihály Dávid helyére Molnár Csaba érkezett.

80. perc: A harmadik cseréjét is kihasználja a Békéscsaba: Borbély helyén Vólent Roland folytatja a játékot.

83.perc: Molnár Csaba 25 méteres kísérlete ijesztgette a békéscsabai szurkolókat, ám a labda elkerülte a bal felső sarkot.

88.perc: Remek jobb oldali kontra végén Molnár Tibor centerezését középen estében kétségbeesve kotorta szögletre Koszó Balázs, a gólra éhesen érkező Gajdos Zsolt elől.

89.perc: Póser rossz kirúgása után Gajdos szerzett labdát, kiugratta Molnárt, akit az ötösnél lebirkóztak a csabai védők.

90.perc: Wild Tamás ugratta ki Gajdos Zsoltot, a békéscsabai védők megálltak, így Gajdos óriási gólhelyzetbe került, ám elesett a labdával.

91.perc: Balog Zsolt reklamálásért sárga lapot kapott.

92.perc: Molnár Csaba kapott buktatásért sárga lapot.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020