Bemutatjuk ellenfelünket: Soproni VSE-GYSEV

Szerzo:
Feltoltve: 2014.október 17

Szombaton késő délután újabb idegenbeli mérkőzés vár csapatunkra. A másodosztályú bajnokság tizedik fordulójában a táblázat tizedik helyén tanyázó, együttesünknél egyetlen ponttal többet gyűjtő Soproni VSE GYSEV gárdájához látogatunk.

A Supka Attila szakmai igazgató dirigálta legénység három vereséget (Ajka, Békéscsaba, Zalaegerszeg) szenvedett el eddig a bajnokság, míg két mérkőzésen (Szeged, Soroksár) győztesen hagyta el a pályát. Ami feltűnő, hogy négy hazai meccséből csupán egyet tudott megnyerni, a Kaposvár, a Szolnok és a Cegléd is ponttal távozott a hűség városából. Ugyanakkor figyelmeztető kell, hogy legyen számunkra, a piros-fehér gárda mindkét győzelmét tavaly még az NB III-ban szerepelt, tehát a profiligában újoncnak számító csapat ellen érte el.

Az SVSE-nek különösen az előre játéka érdemel említést, hiszen csupán a Vasas, a Mezőkövesd és a Szolnok szerzett több gólt nála, ellenben védelme gyakran nem állt a helyzet magaslatán, csak a Siófok és a sereghajtó Balmazújváros hálójába került több alkalommal a labda. Elsősorban Eszlátyi Istvánra kell nagyon figyelniük védőinknek, a szélső már hat gólnál tart az őszi szezonban.

A soproniak tengelye nagyon erősnek tűnik: a kapus Halasi Péter és a középső védő Baranyai Norbert éveken keresztül a Vasast erősítette, Horváth András neve a Zalaegerszegből, illetve Haladásból lehet ismerős szurkolóinknak, míg Deme Imre a Fardiban és Tatabányán szerepelt az élvonalban.

A szombaton 17 órakor kezdődő összecsapást Molnár Attila vezeti, segítője Kepe Arnold és Kulman Tamás lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020