Kamenarnak három meccsen nincs ennyi védenivalója, mint volt Csákváron

Szerzo:
Feltoltve: 2014.október 16

Egy vereségnek soha nem örül a szurkoló., de … De vereség és vereség között is lehet jókora különbség. Szerdán este ugyan 5-3-ra kikaptunk az NB I-es Győri ETO gárdájától, mégis megérdemlik játékosaink a dicséretet.

Miért? Mert megpróbáltak játszani, számtalan gólveszélyes támadást vezettek, annyit lőttek kapura, hogy a győriek sajtósa szerint ennyi védenivalója Kamenarnak máskor három meccsen nincs összesen. Hogy kaptak öt gólt? Igen. Beáshatták volna magunkat a saját tizenhatosukon belülre, hogy a gólvonal feldörzsöli a hátukat, játszhattak volna igazi bunkerfocit, s akkor talán megússzák egy 2-0-ás vereséggel. De az nem mi csapatunk lett volna. Hisszük, közönségünk is inkább élvez egy 5-3-as, látványos, gólgazdag meccset, mint egy antifutballt hozó 2-0-ás 90 percet.

Bár a Győrből hiányoztak a válogatottal Romániában és a Feröer-szigeteken járt játékosok, ám a zöld-fehérek ezen tizenegyének is az NB I első felében lenne a helye. Nincs okunk tehát a szégyenkezésre. Amennyiben ilyen támadójátékkal rukkolunk ki a hét végén, Sopronban is, meglepetést okozhatunk …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020