Rossz napjuk volt a dobogósoknak

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 28

A másodosztályú labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában lépést tévesztettünk Cegléden, s így nem sikerült felzárkóznunk az élmezőny mögé, hanem hagytuk, hogy a mögöttünk állók a sarkunkba érjenek.

Egyre jobban összesűrűsödik a mezőny. Olyan keresztbeverések történnek hétről hétre, hogy egyetlen csapat nem mehet biztosra senki ellen sem. Ezen a hét végén például a tavasszal még élvonalban szerepelt Mezőkövesd szenvedett meglepő vereséget a tavasszal NB III-ban futballozó, onnan csak legjobb másodikként feljutó Szeged gyulai albérletében.A gyengén rajtoló Sopron simán nyert a hullámvölgybe került Soroksár otthonában, míg a feljutásra pályázó Gyirmót nem boldogult a Szigetszentmiklóssal. Kuriózumnak számít a ZTE Balaton-parti találkozója, hiszen Szilasi játékvezető öt(!) tizenegyest ítélt a kilencven perc során. A Szolnok legyőzte a listavezető Vasast, így a dobogósoknak rossz napjuk volt.
Eredmények: Siófok-ZTE 2-2, Békéscsaba-Balmazújváros 4-2, Kaposvár-Ajka 2-0, Soroksár-Sopron 2-3, Szeged-Mezőkövesd 2-1, SZTK-Gyirmót 0-0, Szolnoki MÁV-Vasas 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020