Kispesten, a Ligakupában

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 16

Ma 16 órakor, a Honvéd elleni mérkőzéssel folytatjuk szereplésünket a Ligakupa D csoportjában. Az elmúlt napok rendkívül csapadékos időjárása miatt a találkozóra nem a Bozsik-stadionban, hanem a centerpálya melletti műfüves pályán kerül sor.

A jelek szerint az “égiek” nem fogadták kegyeikbe a Ligakupa sorozatát, lévén az első fordulóban sem csak az ellenféllel, hanem a pálya talajával, az időnként bokáig érő tócsákkal is meg kellett küzdenünk. A Gyirmót együttesével még úgy, ahogy boldogultunk is volna – 1-1-re végeztünk az NB II-ben bajnokesélyesnek vélt vendégalakulattal -, ám a játéktér feladta a leckét. Nehéz volt a pocsolyákkal tarkított pályán a rövid passzos játékunkat játszani, nem véletlen, hogy gólunkat is fejesből szereztük: Horváth Roland 11 méterről mesterien bólintott a jobb sarokba.

A Honvédhoz nyáron érkezett új szakvezető, olasz  Pietro Vierchowood szép lassan kezdi összegyúrni a tavalyi szezonhoz képest átalakult kispesti gárdát. A bajnokságban a kezdeti botladozás után legutóbb már magabiztos játékkal 2-0-ra legyőzték a fővárosiak a Haladást, míg a Ligakupában 3-3-ra végeztek a Győri ETO vendégeként.

A ma 16 órakor kezdődő összecsapást Böcskei Balázs vezeti, segítői Horváth Zoltán és Makkosné Petz Brigitta lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020