Már csak két csapat nem vesztett pontot

Szerzo:
Feltoltve: 2014.augusztus 24

Lejátszották a labdarúgó NB II második fordulójának összes mérkőzését. Amint az várható volt, rendkívül kiegyenlített bajnokság vár a csapatokra. Még csak 180 percen vannak túl az együttesek, de már csupán a Vasas és a Mezőkövesd hibátlan.

A forduló nyitányán az angyalföldiek remek játékkal, valósággal átgázoltak az otthon játszó Siófok. A tavasszal még első osztályú Mezőkövesd sem ismert kegyelmet az Ajka ellen. Múlt heti legyőzőnk, a Kaposvár kétszer is vezetett Rajczi Péter góljával Sopronban, végül mégis csak egy pontot szerzett. A Soroksár idegenbeli győzelemmel kezdte az idényt, ám most hazai pályán szenvedett vereséget a szintén újonc Szegedtől. A Szigetszentmiklós beragadt a rajton, a második játéknapon azonban kiköszörülte a csorbát és nyerni tudott Cegléden. A Zalaegerszeg meggyőző játékkal, magabiztosan verte a Szolnokot, míg Gyirmóton esélye sem volt a Balmazújvárosnak.

Eredmények: Siófok-Vasas 1-5, Mezőkövesd-Ajka 3-1, Sopron-Kaposvár 2-2, Zalaegerszeg-Szolnoki MÁV 3-0, Cegléd-Szigetszentmiklós 0-1, Soroksár-Szeged 0-3, Gyirmót-Balmazújváros 4-0.

Csapatunk a következő fordulóban Szolnokra látogat, a szombati összecsapás 19 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020