Bár kikaptak, azért jár a dicséret

Szerzo:
Feltoltve: 2014.március 3

A hét végén megkezdődött a labdarúgó bajnokság a korosztályos csapatok számára is. Szombaton U21-es és U17-es együttesünk is hazai pályán fogadta riválisát.

Az idősebbek a listavezető Gyirmót ellen igencsak kitettek magukért, a 3-1-es vereségért nem kell szégyenkezniük. Pláne, ha visszaemlékszünk az őszi idényre, amikoris a második fordulóban, Győrben 12-1-es vereséget szenvedtünk. Mindez egyben azt is jelenti, a fejlődés, az előrelépés az eredményben is megmutatkozik.

A fiatalabbak szintén a Gyirmót hasonló korú csapata ellen léptek pályára és úgy kaptak ki 2-1-re az éllovas zöld-fehérektől, hogy a mindent eldöntő gólt a 90. percben szerezték a vendégek. Esetükben is megéri feleleveníteni az őszi idényt, s még nagyobb a kontraszt. Akkor egyetlen pillanatnyi esélyünk sem volt a pontszerzésre, alig tíz perc alatt már 3-0-ra vezettek a házigazdák, s végül nagyon súlyos, 17-0-ás vereséget szenvedtünk.

A jelek szerint tehát korosztályos csapatainknál lassan kezd beérni a kemény munka, mely ugyan egyelőre pontokban kevésbé, ám a mutatott játékban már lemérhető

U21: Csákvár-Gyirmót 1-3 (0-2). Gólszerzők: Kalló (78.), ill. Országh 2 (25., 59.), Maidics (27.)

U17: Csákvár-Gyirmót 1-2 (0-1). Gólszerzők: Zimmermann (52.), ill. Pongrácz (6.), Szekeres (90.)

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020