Július 30., Bad Radkersburg (Ausztria): Hannover 96-Aqvital FC Csákvár!

Szerzo:
Feltoltve: 2014.július 18

A magyar klubok közül négy NB I-es alakulat, a Debrecen, a Videoton, a Honvéd és a Fradi büszkélkedhet azzal, hogy ezen a nyáron nemzetközileg is jegyzett gárda ellen léphetett pályára felkészülési meccsen: a debreceniek a francia Lyont látták vendégül július elején, a fehérváriak egy hete a francia bajnok PSG vendégei voltak az ausztriai Gleisdorfban, a kispestiek pedig napokon belül fogadják a Bozsik-stadionban a törökök sztárcsapatát, a Galatasarayt, míg a Fradi az angol Chelsea ellen tartja pálya-avatóját. De hogy jövünk ebbe a sorba mi?
– Azt hiszem bármelyik magyar csapat szívesen lenne most a helyünkben – újságolta honlapunknak örömmel Hegedűs Ferenc technikai vezető. – Bár a az angol Derby elleni meccsünk meghiúsult, Gelei Károly FIFA licences mérkőzés-szervező segítségének köszönhetően összejött egy másik, nem kevésbé izgalmas mérkőzés. Végre minden akadály elhárult, s aláírás került az a szerződés, mely szerint július 30-án 16 órakor fogad minket a német Bundesliga első osztályának meghatározó együttese, a Hannover 96 gárdája.
A felkészülési mérkőzésre a németek ausztriai edzőtáborozása során, Bad Radkersburgban kerül sor. Ugyan mikor a találkozót elkezdték szervezni, még Huszti Szabolcs is a hannoveriek játékosa volt, ám azóta Kínába utazott az egykori magyar válogatott középpályás, így ő minden bizonnyal már nem lesz ott az összecsapáson.
Csapatunk szombaton 10 órakor az NB II-ben szintén újoncnak számító Soroksár vendége lesz. Ezen a találkozón még pályára lép a próbajátékon lévő Wild Tamás (Újpest), Fényes Szabólcs (Puskás Akadémia) és Kőbányai Levente (SC Hainfeld), szerződtetésükről ezt követően dönt Bognár György.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020