Meccsértékelés

Szerzo:
Feltoltve: 2012.szeptember 30

A múltheti győzelem után bizakodva utaztunk el Paksra egy siker reményében. Nem volt semmi ami akadályozta volna a felkészülést a héten úgy tűnt, hogy minden rendben lesz.

Már a meccs elején kiderült, hogy ez a Paks nem az a Paks aki múlt héten Bajától kikapott, mert sokkal motiváltabb, sokkal jobban felkészült gárdával találtuk magunkat szembe.

A mérkőzés elején egyenlő erők küzdelmét láthattuk, ezután számunkra kedvezőtlenül alakult a mérkőzés. Egy védelmi hiba után kaptuk az első gólt, innentől támadnunk kellett. Átvettük a játék irányítását, kidolgoztunk több óriási gólhelyzetet, de érvényesítenünk nem sikerült és nem sokkal a lefújás előtt kaptunk még egy gólt és az ellenfél csatára kiállításra került, amely kicsit felélesztette a reményeket. Majd a tíz emberre fogyatkozott Paks taktikusan játszotta a második félidőt. Nem tudtunk élni az emberelőnyünkkel.

A szünet után cserékkel megpróbáltuk megerősíteni a csatársorunkat és nem volt más lehetőség mint egy lapra mindent feltéve támadni. A szépítéshez valódi átütő erőre lett volna szükség. Az ellenfél gyakran vezetett veszélyes ellentámadásokat, melyek végén sikerült is megszerezni a harmadik találatukat.

Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, annak ellenére hogy optimálisak voltak a feltételek. Biztatást és erőt adhatott volna az is, hogy sok Csákvári látogatott el a mérkőzésre.

A látottak alapján a Paksiak megérdemelték a győzelmet. Annak ellenére, hogy minden egyes pontra szükségünk lenne, a mai játékunkban nem volt benne a pontszerzés lehetősége. Rendet kell rakni a fejekben és a játékosok már tartoznak nekünk egy olyan játékkal ami valójában benne van a csapatban.

Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen szép számmal eljöttek a mérkőzésre. A jövőben megpróbáljuk helyretenni a mai fiaskót.

Hajrá Csákvár!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020